Musės. Kaip apsisaugoti?

2023 /Balandžio mėn. 03 d.

Juk visada yra smagiau, dekoro elementus pasirinkti patiems.Ar ne?

Ypatingą dėmesį musių prevencijai ir naikinimui reikia skirti gamybos ir maitinimo vietose. Nepageidaujami kenkėjai gadina reputaciją, kokybę, produktus ir nešioja ligų sukėlėjus. Tiek meilės ir energijos įdėta ruošiant skaniausius produktus vartotojui. Neleiskite musėms sugadinti to džiaugsmo. Pasirūpinkite apsauga nuo musių iš anksto!

Ką daryti? Kaip apsisaugoti?

Svarbu yra taikyti prevencines priemones, tokias kaip: tinkleliai ant langų, tai leis laisvai cirkuliuoti orui, bet sulaikys musių patekimą. Užsandarinti visus įtrūkimus ar plyšius sienose ar kitose statinio vietose. Pašalinti maisto likučius, valyti paviršius, produktus laikyti sandariai uždarytus ar uždengtus. Tvarkyti šiukšlių dėžes, neperkrauti, išmetus atliekas svarbu išvalyti šiukšliadėžes ir šiukšlių laikymo vietas taip pat. Užtikrinti sandėliavimo ir produktų laikymo vietų švarą ir vėdinimą. 

Įsirengti PVC užuolaidas kurios naudojamos gamybinių, komercinių, sandėliavimo patalpų izoliavimui, netrukdant žmonių ar transporto judėjimui. Taip sumažins riziką ir vabzdžių patekimui. Jeigu vis tik musės pateko į jūsų patalpas galite naudoti lipnias gaudykles, arba lempas skirtas vabzdžias privilioti. Tai taip pat puikus būdas apsisaugoti nuo musių plitimo ir užtikrinti greitesnį sugavimo būdą. Sklindanti šviesa vilioja vabzdžius, kurie nuskridę prie šviesos šaltinio prilimpa prie viduje paruoštų lipnių spąstų. Jeigu problemos išlieka ir nepavyksta jų išspręsti patiems, musių populiacija didėja visada rekomenduojame nedelsti ir pasikonsultuoti su kenkėjų kontrolės ekspertais, kurie padės nustatyti plitimo priežastis, srautus, bei išrinkti metodus musių naikinimui.

Mums svarbu, kad jūs savo aplinkoje jaustųmėtės saugūs ir būtumėte sveiki!

STRAIPSNIAI

Skaitykite toliau jums įdomias ar aktualias temas.

Scroll to Top