Kokią naudą sukuria prevencinės priemonės?

2023 /Liepos mėn. 25 d.

Tai priemonės padedančios užkirsti kelią bei sudarančios nepalankias sąlygas graužikų patekimui į patalpas, bei užtikrinčios saugumą ir švarą aplinkoje. Prevencija – tai efektyvus ir ekologiškas metodas graužikų daromiems nuostoliams sumažinti, jų kontrolę padaryti patikimesnę ir svarbiausia – apriboti kenkėjų patekimui į patalpas ir sumažinti kenkėjų kontrolei naudojamų preparatų poveikį aplinkai. Rekomenduojame prevenciškai apsisaugoti nuo graužikų sukuriant bajerus ir taip užkertant kelią patekti į patalpas : sandarinant plyšius, naudojant groteles ar tinklelius angoms uždengti. Kieme / rūsyje ar sandėliavimo patalpose nelaikyti nereikalingų daiktų, maisto produktų, sutelkti dėmesį jų švarai. 

Piktžolių kontrolė ir tinkama priežiūra gali pašalinti graužikų prieglobsčius ir jų patekimo kelius į pastatus. Atkreipti dėmesį į netoli stogo, ventiliacijos ir kanalizacijos angas, langus, iškrovimo plotus. Dažnai darinėjamoms durims įrengti savaiminio užsidarymo mechanizmus. Konteinerius lauke visada laikyti uždarytus, jų neperpildyti, kad graužikai negalėtų į juos patekti.Tinkama sanitarija ir teisinga šiukšlių plotų priežiūra tai pat sumažins graužikų invaziją.

Svarbu

Jeigu kenkėjus bandote išnaikinti pačių pasirinktais metodais bet rezultatų taip ir nesulaukiate ir vis nerandate efektyvių sprendimų. Rekomenduojame kreiptis į mūsų įmonės ekspertus, kurie padės jums greitai ir efektyviai pasieksite norimus rezultatus per itin trumpą laiką.

Rekomendacija

Rekomenduojame prieš įsigyjant svajonių namus / patalpas atlikti inspekciją. Kurios metu kvalifikuotas specialistas įvertins jūsų planuojamas įsigyti patalpas. Taip apsisaugosite nuo neplanuotų didelių išlaidų šalinant kenkėjus arba jų daromus nuostolius.

STRAIPSNIAI

Skaitykite toliau jums įdomias ar aktualias temas.

Scroll to Top